IK-Matkurs for ansatte

Det å kurse våre ansatte til å være oppdatert til enhver tid er viktig og noe vi i EVAT jobber med kontinuerlig. Idag hadde vi et IK-Matkurs (internkontroll) for noen ledere og servicemedarbeidere som jobber i kantine.

EVAT Kurs mai 2015 1

På kurset gikk vi igjennom:

  • IK Mat system inkl HACCAP
  • Hygiene
  • Mikrobiologi
  • Personlig hygiene
  • Kjøkkenhygiene
  • Renhold
  • Allergihåndtering

I tillegg ble det løst oppgaver knyttet til de ulike temaene. Kunnskap som dette er svært viktig for både sikre trygg mat og unngå at kantinen er stedet hvor folk blir syke.

 EVAT Kurs mai 2015 2

For våre kunder betyr det at vi tar fullt ansvar for hele kantinetjenesten slik at de uten risiko kan nyte et godt avbrekk i hverdagen. Her er en liten video som illustrerer hvor galt det kan gå når man håndterer mat uten relevant kunnskap: