Samhold i kantinen.

En verden av tjenester driver hele 8 kantiner og har doblet omsetningen innen kantineområdet det siste året. Det er med stolthet vi metter over 300 mager hver eneste dag, og utviklingen av vårt kantinekonsept har vist seg svært vellykket.

kantine evat 2016

Vi har etablert et kantineforum hvor alle våre kantineledere samles 3-4 ganger i året og hver samling foregår på en av våre kantiner. Vi går igjennom videre utvikling av konseptet, søker inspirasjon og utvikler nye matretter og nye kombinasjoner på eksisterende utvalg for nye spennende smaker.

På samlingene inviterer vi enkelte av våre samarbeidspartnere, noe som skaper stor verdi for gruppen.

kantinesamling evat 2016

På denne samlingen i begynnelsen av juni var vi så heldige å få tilbringe dagen i lokalene til Motor Part. Vi setter stor pris på lånet av kantinen, så en stor takk i denne retningen! Vi satser stort på kantine fremover og gleder oss over veien videre.

Vi legger ved noen oppskrifter fra denne samlingen og må spesielt takke Carl Evensen som representerte matleverandøren og ikke minst kokken Carl Mathiasen. Dette var svært vellykket.

mat evat kantine 2016

Brioche toast

  • Brioche HB brød
  • Kyllingsalatkjøtt
  • Majones
  • Salt
  • Pepper hel
  • Røkt chilipaste
  • Sitron
  • Hjertesalat
  • Vårløk

Slik gjør du:

Blande majones og chilipaste (her funker alle typer smaker)smak av med salt og pepper, lite sitron. Blanda majonesen ned i kyllingen 1 skje i gangen til ønsket konsistens.   Vaske salaten og tørk. Strimle vårløk.

Legg i hop dette som en burger/sandwich, salat i bunn, kylling røre litt vårløk og avslutt med lokket.

Tomatsuppe med chili og appelsin

  • Gulrot 1kg
  • Løk 1kg
  • Chili 1stk
  • hvitløk 2fedd
  • Hakkede tomat. art: 22532
  • Smør 100g art: 10555
  • Salt art: 13081
  • Pepper hel art: 13029

Slik gjør du:

Hakke gulrot, løk, chili og hvitløk i mindre biter, zesta appelsin og pressa juicen til sammen i en kopp til senere bruk. Fres de hakkede grønsakene til de er gyllene og mjuka i konsistens. Ha i hakkede tomater, justere varmen til den trekker sakte. Tern smøret medens vi venter. Miksa suppen slett med smøret, smaksett med appelsinjuicen samt salt og pepper.

 LYKKE TIL!