Sømløs drift og ivaretakelse av verdier

EIENDOM OG UTEOMRÅDE

Er du på utkikk etter en serviceleverandør som hjelper
deg med absolutt alt innen vedlikehold av eiendom?

FÅ et uforpliktende tilbud

EIENDOMSTJENESTER & UTEOMRÅDE
I OSLO, VIKEN, ØSTFOLD OG VESTFOLD

EVAT har en lang liste over tjenester innen vedlikehold og drift av eiendom og uteområder. En essensiell del av våre tjenester er å tilby rett fagperson med rett utstyr.

Vi leverer helårstjenester, i form av eksempelvis vaktmestertjenester, i tillegg til sesongavhengige tjenester som snømåking, løvblåsing og gressklipping.

– Vi skaper trivsel i hverdagen!

VÅRE EIENDOMSTJENESTER

  • Gartnertjenester
  • Vaktmestertjenester
  • Snømåking
  • Koordinering av eksterne fagtjenester
  • Alle typer gulvbehandling
  • Fasadevask/spyling/vinduspuss
  • Garasjevask
  • Formidling av containerutleie
  • Størrelser på 200-25.000 m2
Ta en uforpliktende prat

HVORFOR VELGE EVAT?

I EVAT leverer vi facility management i toppklasse. Alle våre tjenester er tilpasset kundene, og vi sikrer at arbeidet gjennomføres på en effektiv måte av faglært personell.

Våre digitale verktøy øker effektiviteten i både arbeidsprosesser og kommunikasjon. Med jevnlig oppfølging og månedlige driftsrapporter er vi en tilstedeværende serviceleverandør med rask responstid. 

Bli bedre kjent med oss

TJENESTER BASERT PÅ SESONG

VÅR

fasadevask

FASADEVASK OG RENHOLD

Når snøen smelter er det duket for mange arbeidsoppgaver utendørs. Vi hjelper dere med alt: fasadevask, vindusvask, feiing, renhold av uteområder, garasje- og parkeringsanlegg.

GARTNER

Vi tilbyr gartner og andre gartnertjenester som ordner med løvblåsing, gress- og kantklipping, ugressbekjempelse og beskjæring. 

SOMMER

plenklipp evat

GRESSKLIPPING OG GARTNERTJENESTER

Vi hjelper kundene våre med å bevare og utvikle utearealer og grøntanlegg slik at det er fremkommelig, ryddig og pent. Vi har batteridrevne gressklippere som gir et flott og jevnt resultat, uten like mye støy.

Beplanting og vedlikehold av grøntområder i sommermånedene er også noe vi tilbyr. Vi sikrer at utemiljøet oppleves som frodig og velstelt.

HØST

løvblåse

LØVBLÅSING

Forebygging til vårrengjøringen kan starte allerede på høsten med løvblåsing og generell rydding i grøntområder. Mange hekker og beplanting trenger også en siste beskjæring eller klipp før vinteren kommer. 

FEIING

Vi tilbyr maskinell feiing og renhold av garasjeanlegg og utearealer.

VINTER

snømåke oslo

SNØMÅKING

Vi har proffe og effektive snøfresere, og der maskinene ikke kommer til, stiller vi med manuell snømåking. Ved faste avtaler foretar vi utrykning ved snøfall og tilbyr også bortkjøring av snø om det er hensiktsmessig.

SALTING/STRØING

Skap fremkommelighet ved at vi hjelper dere med vedlikehold av veier, gangveier, borettslag og på fellesområder.

vaktmestertjenester

Vaktmester

Våre vaktmestertjenester skreddersys etter behov.
Vi leverer alltid kompetente, faglærte og fleksible ansatte med tydelige arbeidsinstrukser. I tillegg tilbyr vi månedlige driftsrapporter og god hjelp i HMS-arbeidet.

Våre kunder: Drammens museum

‘’Vi har i en årrekke samarbeidet godt og nært med EVAT om vedlikehold på museet. Oppgavene er mange, varierte og spredt på flere museumsanlegg. EVAT er unike på oppgaveforståelse, oppfølging, tidsdisponering og dokumentering av arbeidsoppgaver. Vi er meget fornøyd med tjenesten og anbefaler dem på det sterkeste til alle.’’

– Eivor Winther Sunesen, Drammens Museum

VÅRE FORNØYDE KUNDER
drammen museum

SISTE NYTT FRA EVAT