Sømløs drift og ivaretakelse av verdier

Eiendom og uteområde

Er du på utkikk etter en serviceleverandør som hjelper
deg med absolutt alt innen vedlikehold av eiendom?

Få et uforpliktende tilbud

Eiendomstjenester & uteområde i Olso, Viken og Omegn

Vi leverer helårstjenester, i form av eksempelvis vaktmestertjenester, i tillegg til sesongavhengige tjenester som snømåking, løvblåsing og gressklipping.

– Vi skaper trivsel i hverdagen!

Eiendom og uteområde

  • Gartnertjenester
  • Vaktmestertjenester
  • Snømåking
  • Koordinering av eksterne fagtjenester
  • Alle typer gulvbehandling
  • Fasadevask/spyling/vinduspuss
  • Garasjevask
  • Formidling av containerutleie
  • Størrelser på 200-25.000 m2
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Les mer om våre tjenester

Fasadevask og renhold

Vi tilbyr hjelp med arbeidsoppgaver utendørs hele året. Elementære oppgaver på høst og vårhalvåret er: fasadevask, vindusvask, feiing, renhold av uteområder, garasje- og parkeringsanlegg.

fasadevask
Gartnertjenester

Vi hjelper kundene våre med å bevare og utvikle utearealer og grøntanlegg slik at det er fremkommelig, ryddig og pent. Vi har robotgressklippere som gir et flott og jevnt resultat, uten å skape støy eller skade miljøet. 

Beplanting og vedlikehold av grøntområder i sommermånedene er også noe vi tilbyr. Vi sikrer at utemiljøet oppleves som frodig og velstelt.

gressklipping
Løvblåsing

Forebygging til vårrengjøringen kan starte allerede på høsten med løvblåsing og generell rydding i grøntområder. Mange hekker og beplanting trenger også en siste beskjæring eller klipp før vinteren kommer. 

løvblåse
Feiing

Vi tilbyr maskinell feiing og renhold av garasjeanlegg og utearealer.

Snømåking

Vi har proffe og effektive snøfresere, og der maskinene ikke kommer til, stiller vi med manuell snømåking. Ved faste avtaler foretar vi utrykning ved snøfall og tilbyr også bortkjøring av snø om det er hensiktsmessig.

snømåke oslo
Strø/salting

Skap fremkommelighet ved at vi hjelper dere med vedlikehold av veier, gangveier, borettslag og på fellesområder.

Hvorfor velge EVAT

I EVAT leverer vi facility management i toppklasse. Alle våre tjenester er tilpasset kundene, og vi sikrer at arbeidet gjennomføres på en effektiv måte av faglært personell.

Våre digitale verktøy øker effektiviteten i både arbeidsprosesser og kommunikasjon. Med jevnlig oppfølging og månedlige driftsrapporter er vi en tilstedeværende serviceleverandør med rask responstid. 

Få et uforpliktende pristilbud
Vaktmestertjenester

Vaktmester

Våre vaktmestertjenester skreddersys etter behov.
Vi leverer alltid kompetente, faglærte og fleksible ansatte med tydelige arbeidsinstrukser. I tillegg tilbyr vi månedlige driftsrapporter og god hjelp i HMS-arbeidet.

Våre kunder: Drammens museum

‘’Vi har i en årrekke samarbeidet godt og nært med EVAT om vedlikehold på museet. Oppgavene er mange, varierte og spredt på flere museumsanlegg. EVAT er unike på oppgaveforståelse, oppfølging, tidsdisponering og dokumentering av arbeidsoppgaver. Vi er meget fornøyd med tjenesten og anbefaler dem på det sterkeste til alle.’’

– Eivor Winther Sunesen, Drammens Museum

Våre fornøyde kunder
drammen museum

 

Siste nytt fra EVAT