FASADEVASK

Vi hjelper deg med kvalitetssikret og effektiv fasadevask

FÅ et uforpliktende tilbud

FASADEVASK I OSLO, VIKEN OG OMEGN

Med fokus på bærekraftig drift, kvalitetssikrede løsninger og gode HMS-rutiner, leverer vi fasadevask og vinduspuss i Oslo, Viken og omegn.

FORLENGER BYGGETS LEVETID

Utvendig vask av bygg og vinduer, også kjent som fasadevask, lønner seg ikke bare med tanke på utseende – det sikrer også lengre levetid. Som en del av vårt bærekraftige fokus har vi startet prosessen med å svanemerke våre leveranser, og våre første tjenester ut var vinduspuss og utvendig renhold av bygg.

fasadevask

MILJØVENNLIG RENHOLD

Der man i mange tilfeller ikke får benyttet miljøvennlige metoder, spesielt ved svært smussete områder, har vi nå gått til innkjøp av et kraftig og miljøvennlig «state of the art» renholdssystem, til utvendig vask av bygg. Systemet gir oss muligheten til å levere er miljøvennlig fasadevask og effektiv utførelse av arbeidet.

FASADEVASK 40 METER OVER BAKKEN

Ved å benytte oss av et vannbehandlingssystem som gir ultrarent og ionisert vann. I kombinasjon med varme kan vi stå på bakkeplan å vaske vinduer og fasader opptil 40 meter over bakken – og dette helt miljøvennlig. Systemet har en vanntank som rommer 800 liter, høytrykksspyler på 250 bar, opptil 125 varmegrader og lavtrykkssprøyte (hvis man eksempelvis skal bruke noe kjemi ved fjerning av graffiti).

SKINNENDE RENT – HELT MILJØVENNLIG

Systemet sørger for at to personer kan jobbe samtidig, 200 meter fra hverandre, og fremdeles sikre et skinnende, effektivt, kvalitetssikret og miljøvennlig resultat.

Våre kunder: DRAMMENS MUSEUM

‘’Vi har i en årrekke samarbeidet godt og nært med EVAT om vedlikehold på museet. Oppgavene er mange, varierte og spredt på flere museumsanlegg. EVAT er unike på oppgaveforståelse, oppfølging, tidsdisponering og dokumentering av arbeidsoppgaver. Vi er meget fornøyd med tjenesten og anbefaler dem på det sterkeste til alle.’’

– Eivor Winther Sunesen, Drammens Museum

drammen museum