Kakeavslutning

Sommeravslutning er et must i enhver bedrift og intet unntak hos oss i En verden av tjenester. Det siste halve året har bydd på mange nye og morsomme oppdrag for oss. I tillegg kan vi feire to nye franchisetakere henholdsvis i Akershus og Østfold. Det er stort for oss at andre ønsker å flytte inn under vår paraply.

kake en verden av tjenester 2015

Historien bak denne kaken må vi nesten ta med for den ble bakt av konen til vår ene franchiser i Oslo. Hun er konditor og baker mye også på fritiden. Kaken var av det bedre slaget og laget med masse omtanke.

Vi har alltid noe vi internt kaller for «Rikets tilstand» og dette var og tema på årets sommeravslutning. Dette er status på bedriftens nåværende tilstand og viktig for å inspirere til jobben videre. Det er viktig å se på strategien fremover og hva vi strategisk må gjøre for å nå målene for 2015.

Vi er i godt driv og vil øke omsetningen prosentvis med omtrent 50% i forhold til 2014. Vi er veldig stolt av akkurat det! Det er kjekt å jobbe i EVAT om dagen. På fronten av bloggen vår kan du se parameteret som viser fornøydgraden til våre kunder. Se den HER.

Sommeravslutning En verden av tjenester 2015

I år var gjengen samlet på flotte Ekebergrestauranter. Alltid hyggelig.