Ny avdeling i EVAT

EVAT er glade og stolte over å åpne en ny avdeling i Agder, nærmere bestemt i Sørlandsbyen Kristiansand. EVAT Agder starter opp med renhold av ikke mindre en 9 barnehager. Avdelingen vil i tillegg til renhold tilby kantine, vaktmester og uteareal tjenester.

Med oss på laget har vi vært så heldig å få med oss Kristian Ringereide og Jameel Jabr. De gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å bygge avdelingen videre til å bli en ledende aktør i regionen med «markedets mest fornøyde kunder». Det er en tøff målsetting, men med pågangsmot og topp motivasjon, kombinert med EVAT sine profesjonelle konsepter, kompetanse og support, har vi stor tro på at vi sammen vil lykkes.

Avdeling Agder er den 9’ende EVAT avdelingen som fra før har avdeling i Vestfold, Buskerud, Ringerike, Asker/Bærum, Oslo, Akershus Øst, Østfold og Hamar. Startskuddet går 01.05.17, og frem til da er det mye som skal på plass. Vi har brettet opp ermene og jobber på!

– Vi klarer nesten ikke å vente til oppstart og ser frem til å tilby eksisterende og nye kunder i Agder den aller beste servicen, sier Kristian og Jameel nikker enig. Dette blir morro og ikke minst spennende!